Ook bij Casca

Verhuur en catering

Casca staat bekend om de veelheid en diversiteit van activiteiten en cursussen die wij aanbieden. Er kan nog veel meer bij Casca.

Wist u dat u in onze sfeervolle foyer heerlijk kunt eten? En dat we ook catering verzorgen voor alle mogelijke gelegenheden? Ga voor meer informatie naar Eethuis de Luifel.

De verschillende locaties en zalen van Casca hebben elke hun eigen sfeer en zijn daardoor geschikt voor allerlei gelegenheden. Voor maatschappelijke instellingen hanteren we lagere tarieven! Meer weten? Ga naar Zaalverhuur en Catering.

Regelmatig krijgen we aanvragen voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes in combinatie met een optreden van een artiest of bijvoorbeeld een kookcursus of creatieve workshops. Ook krijgen we verzoeken voor condoleances. Als het even kan komen wij aan deze verzoeken tegemoet. Wilt u meer informatie? Bel dan met Serge Walters (023 - 548 38 40) of mail naar Serge Walters.

Samenwerking

Voor het sociaal cultureel werk werken we nauw samen met andere organisaties, zowel in Heemstede als in de regio die actief zijn op het gebied van welzijn en cultuur of hier raakvlakken mee vertonen, zoals het onderwijs en de zorg.

Het gaat hierbij samenwerking in de uitvoering van activiteiten en projecten, maar ook om samenwerking op het gebied van beleid en organisatie. 

Deze samenwerking is erop gericht om het sociaal, cultureel aanbod in Heemstede en de regio zo goed mogelijk te behouden en waar mogelijk inhoudelijk te versterken.

Voor een overzicht van de organisaties en partners waar we mee samenwerken kunt u terechte op de pagina Samenwerking en partners.

Overige dienstverlening

Naast huisvesting en catering is het voor maatschappelijke organisaties ook mogelijk dat wij ondersteuning verlenen bij de administratie, pr en bijvoorbeeld vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar Miriam Dik.